edifici

Equip humà en Xarxa

equip-huma Actualment la societat CEIAM Cabré Alegret, S.L. es troba formada pels seus socis:

Aumenta l’intensità dell’orgasmo, finalmente soddisfatte dai propri uomini. Grazie alla componente fortemente idrofila o un film orodispersibile contiene 105, “Non devo trovarla più sessualmente attraente”; come comprare Kamagra Oral Jelly senza ricetta.

ALBERTO ALEGRET BURGUES,

Doctor Arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya en Gestió Urbanística i Valoracions Immobiliàries, amb l’acreditació REV-I/AEVIU/2109/2 (Recognized European Value ), diplomat en PDG-93 (General Management Program) pel IESE de la Universitat de Navarra, i DALF-03 (Postgrau en Arquitectura Legal i Forense) per la Universitat Pompeu Fabra, Soci fundador de CEIAM Cabré/Alegret, SL, membre de l’Agrupació de Perits i Experts Forenses del COAC; Professor convidat i Investigador del CPSV, col•laborador científic en la revista ACE (Arquitectura, Ciutat i Entorn). Vicepresident d’AEVIU, associada com a AMA a TEGOVA (The European Group of Values Associations). Professor ordinari per a la societat Arquitasa en Gestió Urbanística

ESTEVE CABRÉ I PUIG,

Doctor Arquitecte per la UPC en Gestió Urbanística i Valoracions Immobiliàries, Soci fundador de CEIAM Cabré/Alegret SL, membre de l’Agrupació de Perits i Experts Forenses del COAC; Postgrau en general Management Program (PDG-93) de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE) de la Universitat de Navarra, Postgrau en Arquitectura Legal i Forense (2P-03) per la Universitat Pompeu Fabra i l’Institut d’*Educació Contínua, Acreditació REV-I/AEVIU/2109/5 (Recognized European Value). Professor convidat i Investigador del CPSV, col•laborador científic en la revista ACE (Arquitectura, Ciutat i Entorn). Membre del Comitè d’Accés i Avaluació d’AEVIU, associada com a AMA a TEGOVA (The European Group of Values Associations).

soci CARLOS DE POUPLANA MALAGARRIGA,

Arquitecte Superior; membre associat de CEIAM Cabré/Alegret SL, membre de l’Agrupació de Perits i Experts Forenses del COAC; Postgrau en Arquitectura Legal i Forense (1P-04) de la Universitat Pompeu Fabra i l’Institut d’Educació Contínua.

associat ALEXANDRE GAUTHIER AMIGÓ,

Arquitecte Superior; membre associat de CEIAM Cabré/Alegret SL, membre de l’Agrupació de Perits i Experts Forenses del COAC; Màster en Sistemes d’Informació Geogràfica per la UPC, Doctorand en Gestió i Valoració Urbana de la ETSAB-UPC, Diplomat en Estudis Avançats, Professor associat del Departament de Construccions Arquitectòniques I a la UPC.

(Español) Asociados y COLABORADORES CIENTÍFICOS de CEIAM

Ho sentim, aquest contingut només està disponible en Español.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>